DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

Advanced Firming Cocktail 70ml – dříve MEZO Up 70ml

0,00 Kč
S DPH

Advanced Firming Cocktail  – dříve MEZO UP

PROFI přípravek pro kosmetické salony – zpevňující pleť

Použití pro pleť: zralou, povolenou

Přípravek je určen pouze pro profesionální použití při ošetření DermaOrganic DERMATION.

 

Vysoce koncentrovaný pokročilý zpevňující koktejl byl vytvořen na základě vědecky ověřených přísad se silným vypínáním a zvedáním .

Obnovuje pevnost pokožky a vylepšuje ovál obličeje jeho remodelací. Zlepšuje keratinizaci zajišťující dokonalý vzhled pokožky a také zlepšuje vazbu pokožky a epidermálních struktur.

 

Poznámka !!! V současné době měníme značku kosmetiky

Předchozí jméno přípravku je Mezo UP - nové jméno Advanced Firming Cocktail. Do vyprodání zásob bude dodáván přípravek MEZO UP.

Kosmetičky zaškolíme, ceny uvidí pouze registrované kosmetičky

Počet

Přípravek je určen pouze pro profesionální použití. Používejte jej při aktivním ošetření DermaOrganic přístrojem DERMATION.

Synergická kombinace pečlivě vybraných účinných látek zajišťuje perfektní účinky ošetření na obličej i tělo.

 

Advanced Firming Coctail poskytuje dlouhodobé účinky proti stárnutí, vyhlazení vrásek už ve spodní části pleti, pozvednutí povislých partií, produkci kolagenu a zlepšení hydratace. Obnovuje pevnost pokožky, vylepšuje ovál obličeje jeho remodelací, zajišťuje dokonalý vzhled pokožky a také zlepšuje vazbu pokožky a epidermálních struktur, stará se o hlubokou vlhkost pokožky, která způsobuje její jasné vyhlazení, zpevnění a napětí.

ÚČINNÉ LÁTKY

Koktejl pro zpevnění a pro pozvednutí pleti obsahuje vysoce koncentrovaný komplex ZIRHAFIRM® s prokázanými vypínacími a zvedacími účinky. Snižuje aktivitu enzymů zodpovědných za rozklad strukturních složek. Přeměňuje a obnovuje ztracený objem pokožky. Ošetřovací koktejl byl obohacen přírodním zpevňujícím hexapeptidem PEPTAMIDE-6®. Produkt je určen pro ochablou, nepružnou pokožku, postrádající pevnost. 

SLOŽENÍ / INCI

Aqua, propandiol, polyquaternium 37, glycerin, betain, extrakt ze semen jizubského Zizyphus, fytoecdysteoridy, propylenglykoldikaprylát / dikaprát, palmitoyl-oligopeptid, palmitoyl-tetrapeptid-7, PPG-1 trideceth-6, butylen glykol, glykolyl glykol Kyselina dehydrooctová, tetrasodium glutamát diacetát, benzoan sodný, sorbát draselný

OR5209-70

Mohlo by vás také zajímat