DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

  • Sleva
Inca Collagen - výživový doplněk se 100% bioaktivním kolagenem
  • Inca Collagen - výživový doplněk se 100% bioaktivním kolagenem
  • Inca Collagen - výživový doplněk se 100% bioaktivním kolagenem

Inca Collagen - výživový doplněk se 100% bioaktivním kolagenem

1 240,00 Kč
1 178,00 Kč Ušetříte 5%
S DPH

Doprava zdarma na celou objednávku při koupi tohoto produktu!!

Inca Collagen je výživový doplněk s obsahem 100% čistého mořského Bio-Aktivního kolagenu bez přísad. Inca Collagen je výjimečný kolagen, který ovlivňuje buněčnou obnovu a regeneraci kolagenových vláken. Díky své stavbě zajišťuje pokožce, vlasům i nehtům optimální stupeň výživy.

30 sáčků v balení na 30 dnů

Počet

Bio-Aktivní kolagen představuje jeden z největších vynálezů světové biochemie. Jeho jedinečnost je v tom, že si zachovává i po jeho zpracování strukturu trojité spirály, tzv. helisy, která je typická pouze pro bílkoviny živých organismů. Bio-Aktivní kolagen je nejvíce podobný lidskému kolagenu. Zpracovává se tak, aby byla zachována jeho biologická hodnota - tzv. studenou technologií. Touto technologií je vylisován vysoce kvalitní kolagen, který má také přívlastky "živý" a "biologicky aktivní" se zachovanou biologickou strukturou.

kolagen máme v těle – v pokožce, vlasech, nehtech, kloubech a vazivu, do cca 25-ti let se nám bohatě vytváří, protože rosteme, od cca 25-ti let do cca 45-ti let jeho „samovýroba“ pomalu ochabuje, až se cca od 45-ti let  přestane v těle tvořit úplně, a protože ho naše tělo potřebuje, tak si ho bere ze zásob… a proto stárneme, dělají se nám vrásky, řídnou nám vlasy, lámou se nehty, kůže vypadá, jak vypadá a klouby začínají bolet. ALE!!! Můžeme si ho doplnit, proto kupujeme různé preparáty v lékárnách – tam ale dostanete kolagen běžných savců, který se zpracovává tepelně a jeho účinky jsou menší, než bio-aktivní kolagen.

Kolagen, který Vám doporučujeme, je bio-aktivní živý kolagen z mořských ryb, který se získává studenou metodou, proto zůstává tzv. „živý“ !!!

Kolagen se Vám dostane do těla a nezajímá ho, co Vás konkrétně trápí, on začne okamžitě napravovat všechno poškozené, co se mu dostane do cesty!!!!

Poštovné při nákupu tohoto zboží je pro celou objednávku zdarma, s úhradou "předem" počkejte na  fakturu zaslanou na Váš e-mail.

TV_blue-01.jpg

Inca Collagen je doplněk stravy.

Obsahuje 100% čistý mořský kolagen bez přísad.

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro děti a těhotné ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Ukládejte v suchu a temnu při teplotě +4 až +25°C, chraňte před vlhkem, přímým slunečním zářením a sálavým teplem.

Inca Collagen je výživový doplněk. Kolagen ovlivňuje buněčnou obnovu, regeneraci a výživu chrupavek, kloubů, kostí, pleti, kůže, nehtů a vlasů. Vaše tělo kolagen přirozeně tvoří. Jeho produkce se ale po 25. roce snižuje a objevují se známky stárnutí. Doplněním kolagenu tento proces významně zpomalíte.

  • 100% rybí hydrolyzovaný kolagen bez přísad

  • Nejsilnější čistý kolagen typu I., II. a III.

  • V denní dávce 3000 miligramů

  • Bioaktivní, vaše tělo jej použije, jako by si ho vyrobilo samo

  • Inca Collagen se rozpouští ve vodě

  • Bez chuti a barvy

     

    Obsah a složení Inca Collagenu

  • V jednom balení Inca Collagenu (90 000 mg) naleznete 30 zlatých sáčků. Každý s obsahem 3 000 mg hydrolyzovaného kolagenu z mořských ryb.

  • Každý sáček obsahuje kolagen typu I., II., III. ve formě prášku, který je rozpustný ve vodě, ovocném džusu, mléku, nebo jiné studené tekutině s výjimkou grapefruitového džusu.

  • Sáčky jsou lehké, skladné a praktické. Nezaberou vám téměř žádné místo.

  • 1000 mg Inca Collagenu stojí necelých 14 Kč, nejlepší poměr cena/výkon na trhu

     

    Jak správně užívat Inca Collagen

    Užívání Inca Collagenu je snadné, zvládne to každý

    Jak s Inca Collagenem začít:

    Pokud s Inca Collagenem začínáte, je důležité, abyste absolvovali úvodní dvouměsíční kúru. Tato kúra spočívá v pravidelném užívání přípravku po jednom sáčku denně. Ten si jednoduše rozmícháte v 200-300 ml pitné vody, ovocného džusu nebo mléka.

    Kdy Inca Collagen užívat?

    Někteří sportovci si Inca Collagen berou na noc, aby maximálně podpořili regenerační procesy, které běží, když spíte. Ale pokud se rozhodnete kolagen brát ráno, rozhodně tím nic nezkazíte. Je jedno, jestli kolagen budete pít ráno nebo večer, je to čistě na vás.

    Už Inca Collagen beru

    Pokud již Inca Collagen užíváte a úvodní dvouměsíční kúru máte za sebou, doporučujeme přípravek užívat ideálně v poměru jeden sáček každý třetí den. Po využívání celého balení v režimu 1 sáček co 3 dny můžete až na 12 týdnů vysadit, aniž by jeho efekt odezněl.

    Inca Collagen v akutních případech

    Pokud trpíte akutním nedostatkem kolagenu, užívejte 3 sáčky Inca Collagenu denně po dobu alespoň 1 týdne. Nepřesahujte nejvyšší doporučené dávkování 10 000 miligramů kolgenu denně.

TV_white-01.jpg

IC001
Nový produkt