DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

MEZO VITAL MICRO NEEDLE 30ml

0,00 Kč
S DPH

MEZO VITAL MICRO NEEDLE 30ml

Speciální vlastnosti: Určeno pro pleť zralou, se známkami stárnutí, drobnými, ale i hlubokými vráskami, vějířky kolem očí, postrádající pružnost a pevnost.

 

Toto sérum lze použít s kosmetickými přístroji:

·         jehličková mezoterapie (micro i nano)

·         bezjehličková mezoterapie

·         hyaluron pen

·         radiofrekvence

·         iontoforeza (galvanika)

·         sonoforeza (ultrazvuková špachtle)

Přípravek je určen pouze pro profesionální použití v kosmetických salonech.

Používejte jako lokální aplikaci na části obličeje při aktivním ošetření kosmetikou DermaOrganic, nebo při práci přístrojem DERMATION.

Počet

POUZE PRO PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ     

POPIS

Koktejl pro zralou pokožku obsahuje MATRIXYL®, meristematické buňky z červené rýže, komplex hydratačních látek a kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulární hmotností. MATRIXYL® je lipopeptid: Palmitoyl Lysyl Dioxymethionyl Lysin je zbaven kyslíku a má dlouhotrvající účinek proti stárnutí se silným účinkem proti vráskám. Jeho působení je založeno na aktivaci syntézy 6 hlavních složek kožní matrice a epidermálního spojení. Vyhlazuje vrásky zevnitř ve spodní vrstvě pokožky. Meristematické buňky z červené rýže startují  obnovující proces pokožky na epigenetické úrovni. Zlepšují produkci kolagenu, zvyšují syntézu dermatopontinu, což dělá pokožku pružnější. Kyselina hyaluronová s nízkou molekulární hmotností váže vodu v hlubších vrstvách epidermis a působí proti vráskám.

 

DÁVKOVÁNÍ: doporučuje se 2-3 kapky na ošetřovanou partii ( čelo , brada, tvář..)

 

DOPORUČENÍ:

Na konec ošetření, pro zklidnění pokožky, můžete použít sérum z řady Organic Series Hyaluronic Acid 2v1, nebo alginávou masku s červeným vínem, nebo arganovým olejem.

Složení/INCI:

Aqua, Glycerin, Hydroxypropyl Cyklodextrin, Palmitoyl Tripeptid-38, Hydrolyzované Glykosaminoglykany, Kyselina hyaluronová, Ozonizovaná Oryza Sativa (Rice) Výtažek z Kalusové kultury, Močovina, Kvasinkové aminokyseliny, Trehalóza, Hyaluronát sodný, Inositol, Alkohol, Hydroxyetylcelulóza. Obsahuje glykohyal LW, dermaflux, kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulovou hmotností, matrixyl synthe 6, červené rýžové buňky.

OR5413-30

Mohlo by vás také zajímat