DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

Collagen Gel Mask PRO 200 ml
  • Collagen Gel Mask PRO 200 ml

Collagen Gel Mask PRO 200 ml

Pouze pro kosmetické salony, cena je viditelná po zaregistrování

Gelová kolagenová maska s komplexem přírodních peptidů stimuluje přirozenou obnovu buněk, revitalizuje, vyhlazuje a zpevňuje pleť. Pouze pro kosmetické salony, cena po zaregistrování kosmetiček.

Gelová kolagenová maska ​​s komplexem přírodních peptidů vytváří na pokožce proteinový film, ten zabraňuje ztrátě vlhkosti a dodatečně stimuluje přirozenou regeneraci buněk. Blahodárné účinky kyseliny mléčné zjemňují rýhy, vrásky a zpomalují tvorbu nových. Produkt zanechává pokožku hebkou a hladkou, se sjednocenou strukturou, dokonale hydratuje a ošetřuje pleť. Doporučuje se jak pro mladou, tak i pro zralou pleť, té navrací efekt mechanického napnutí.

Účinky

  • intenzivně hydratuje a brání nadměrné ztrátě vody
  • stimuluje kožní buňky k regeneraci a zpomaluje proces stárnutí
  • vyhlazuje vrásky a rýhy, pokožku zanechává hladkou a hebkou
  • regeneruje a uklidňuje pokožku vystavenou slunečním paprskůmKolagen – látka, která pomáhá zachovat mladost. Pleť dlouhodobě chrání před ztrátou vlhkosti, zvyšuje pružnost a vyhlazuje vrásky. Pravidelnou aplikací účinně brzdí zánik přírodního kolagenu v kůži, a tak zpomaluje její stárnutí. Masku aplikujte na závěr ošetření, pokožce tak zajistíte optimální úroveň hydratace. Nechte působit, dokud se nedostaví efekt mechanického napnutí a následně odstraňte přípravek pomocí kosmetické utěrky.INCI 
  • Aqua, Collagen, Collagen Amino Acids, Elastin, Elastin Amino Acids, Arginine/Lysine Polypeptide, Palmitoyl Oligopeptide, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanide
  •  
  • Způsob používání
  • Kyselina mléčná – upravuje proces slupování epitelu. Zjemňuje vrásky, stahuje rozšířené póry, zesvětluje pigmentové skvrny a také stimuluje tvorbu přírodního kolagenu. Intenzivně hydratuje a regeneruje pokožku.
  • Aktivní složky

Pouze pro kosmetické salony, cena po zaregistrování kosmetiček.

LAR733
Nový produkt