DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

ArgiFAST MezoLine 50ml - Advanced Lifting Filler 50ml

0,00 Kč
S DPH

Ošetřující koktejl ARGI FAST – Advanced Lifting Filler

Napnutí pleti + Vyhlazení vrásek

Speciální vlastnosti: pro zralou pleť

Lze použít na hlubší vrásky: kolem očí, mezi obočím, na čele, nad horním rtem, na bradě, nosoretní rýhy. Používejte jako lokální aplikaci na části obličeje při aktivním ošetření kosmetikou DermaOrganic, nebo při práci přístrojem DERMATION.

Přípravek je určen pouze pro profesionální použití v kosmetických salonech.

Pro kosmetické salony – proškolíme

Po vyprodání zásob přechází výrobce na nový název přípravku:  Advanced Lifting Filler

Počet

Koktejl Advanced Lifting Filler  vděčí za svůj okamžitý účinek použitému Argirelinu. Je to relaxační dermo peptid. Funguje na úrovni neuromuskulárních synapsí. Inhibuje uvolňování acetylcholinu a blokuje informace o kontrakci. Zabraňuje svalovým křečím a vzniku mimických vrásek. V důsledku toho výrazně snižuje tloušťku i šířku vrásek.

Má regenerační vlastnosti pokrývající epidermis a dermis. Podporuje obnovu a regeneraci kůže zlepšením mezibuněčné komunikace. Povzbuzuje syntézu strukturálních proteinových zkratek, což vede ke zlepšené pevnosti a snížení vrásek.

Kromě toho zvyšuje syntézu kolagenu. Trehalosa v ní obsažená chrání buňky před ztrátou vody, silně zvlhčuje. Chrání pokožku před škodlivými vnějšími faktory.

ÚČINNÉ LÁTKY

ARGIRELINA působí na úrovni neuromuskulárního systému. Inhibuje uvolňování acetylcholinu, blokuje informace o kontrakci, proto zabraňuje kontrakci malých svalů a vytváření mimických vrásek. V důsledku toho výrazně snižuje tloušťku i šířku vrásek. Má regenerační vlastnosti, včetně epidermis a dermis. Podporuje obnovu pleti zlepšením mezibuněčné komunikace. Povzbuzuje syntézu strukturálních proteinů kůže.

SLOŽENÍ / INCI

Aqua, trehalóza, polyquaternium-37, propylenglykol dikaprylát / dikaprát, PPG-1 trideceth-6, acetylhexapeptid-8, kaprylylglykol, fytát sodný, alkohol, benzylalkohol, kyselina dehydrooctová

 

OR5304-50

Mohlo by vás také zajímat