DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

  • Nové

Alginátová maska - PURE univerzální, 200ml

385,00 Kč
S DPH

Alginátová Maska PURE - univerzální  – Algae Mask PURE

Univerzální maska - lze použít s různými séry, toniky, krémy, oleji - podle typu pleti

Hypoalergenní „univerzální“ alginátová maska PURE je nová receptura s nejčistší formou extraktu z mořských řas,  je ideálním základem pro kombinaci s další kosmetikou s vysokou koncentrací aktivních látek, jako je sérum, tonikum, krém nebo i oleje z řady Organic Series.

Výrobek může být v období zavádění na trh prodáván bez krabičky.

Speciální vlastnosti: pro všechny typy pleti

Vhodný i pro vegany, rostlinná BIO kosmetika, přírodní receptury, recyklovatelný obal

Neobsahuje: parabeny, syntetické přísady, vazelíny, parafíny, minerální oleje, silikony, PEG

Pro domácí použití

Pro kosmetické salony – proškolíme, velkoobchodní ceny 

Počet

Popis:

Jaké má maska vlastnosti? Přesně takové, jaké v danou chvíli potřebujete! Nová receptura s nejčistší formou extraktu z mořských řas je ideálním základem pro kombinaci s další kosmetikou s vysokou koncentrací aktivních látek, jako je sérum, tonikum, krém nebo i oleje z řady Organic Series, podle typu pleti, kterou právě ošetřujete. Díky tomu rozhodnete, jakou koncentraci účinných látek maska ​​bude mít, přidáním příslušného podílu zvoleného aktivátoru – např. séra. Jaké vlastnosti bude mít maska, můžete rozhodnout i přidáním příslušného přípravku. Takové kombinace poskytují nekonečné možnosti přizpůsobení individuálním potřebám každé pleti, zajišťují vyšší koncentraci složek v masce a ještě lepší účinky ošetření. Šetří také peníze – stačí vám jedna základní maska ​​a zbytek účinných látek si můžete vybrat z těch, které se používají v dalších fázích kosmetické procedury Organic Series.

Obsah – ve třech velikostech:

-            200 ml (cca 80 gr)

-            500 ml (cca 220 gr): cca 7-8 ošetření

-            1000 gr (cca 2250 ml)

Pro koho je tato maska ​​určena?

Díky čistému složení je maska ​​PURE ideální pro všechny typy pleti včetně reaktivní a citlivé pleti, náchylné k alergiím.

Je to nejlepší základní maska ​​i po intenzivních ošetřeních, kdy je pokožka podrážděná a zcitlivělá, protože má jedinečnou schopnost podporovat regeneraci a obnovu přirozené ochranné bariéry. Hydratuje, napíná a zpevňuje pokožku a má normalizační účinek. Je vhodná pro péči o problematickou pleť, která vyžaduje jemný čisticí efekt se zklidňujícím účinkem.

Čisté složení ve své čisté formě!

V maskách nepoužíváme zbytečné "výplně", díky tomu zůstává maska ​​extrémně plastická, dobře se roztírá, příliš rychle netvrdne, takže ji snadno rozetřete na pleť. Krémová konzistence nestéká a zůstává kompaktní v místě aplikace. Po zatuhnutí nezanechává žádná silně vysušená místa, takže nedráždí pokožku zejména na okrajích a snadno se odstraňuje z pokožky v jednotné náplasti.

Aktivní látky:

Alginát – má důležitý kosmetický význam, protože dává tzv okluzní efekt. To znamená, že na pokožce vytváří „film“, který snižuje TEWL (Transepidermal Water Loss). Přispívá ke zvětšení kožních pórů a lepšímu pronikání účinných látek.

JAK POUŽÍVAT:

Připravte si misku (nejlépe silikonovou), stěrku, odměrku a vychlazenou minerální vodu. K masce můžete přidat aktivní produkt (sérum, tonikum…) dle vlastního výběru a přizpůsobit tak účinek masky.

Metoda 1 – základ:

Smíchejte 3 odměrky prášku a 4 odměrky studené minerální vody.

Metoda 2 – sérum:

Smíchejte 3 odměrky prášku a 4 odměrky studené minerální vody a 3-4 dávky vybraného séra.

Metoda 3 – tonikum:

Smíchejte 3 odměrky prášku a 2 odměrky studené minerální vody a 2 odměrky vámi zvoleného tonika.

Metoda 4 – krém/olej:

Smíchejte 3 odměrky prášku a 4 odměrky studené minerální vody a 3-4 dávky vybraného krému nebo 2 dávky vybraného oleje.

Přípravek míchejte rychlými pohyby, dokud nezískáte jednotnou hladkou hmotu – konzistence jako „krém na dort“. Pokud je maska ​​příliš řídká, přidejte opět trochu alginátu, pokud je příliš hustá, přidejte trochu vody a intenzivně promíchejte. Hotovou masku rovnoměrně rozetřete na obličej a krk a počkejte, až ztuhne. Snažte se ji nanášet energicky, protože může rychle tuhnout (doba tuhnutí 2-5 minut). Maska může zpočátku trochu téct - dávejte pozor, aby se vám nedostala do očí nebo úst. Po 15-20 min. odstraňte masku a všechny zbytky očistěte vlhkým ručníkem.

Odborná rada:

Alginátová maska vytváří dočasnou okluzi a způsobuje silnější absorpci účinných látek z přípravků používaných pod ní. Proto se pod ni vyplatí použít vybrané sérum z řady Organic. Umocníte tak výživný a regenerační účinek.

Složení / INCI:  Alginát

Nejčastější dotazy:

+ V JAKÉM POMĚRU SI MÁM VYROBIT ALGINÁTOVOU MASKU?

Nejlepší konzistence alginátové masky se získá v poměru 3:4, tedy smícháním 3 množství vody se 4 množstvími práškové masky.

+ JAKÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ JE POTŘEBNÉ K PŘÍPRAVĚ ALGINÁTOV0É MASKY?

K přípravě masky potřebujete: silikonovou misku, stěrku a odměrku.

+ JSOU PRODUKTY ŘADY BIO TESTOVÁNY NA ZVÍŘÁTECH?

Věříme v princip krásy bez krutosti, proto naše kosmetika není testována na zvířatech.

+ LZE TENTO PRODUKT POUŽÍVAT V TĚHOTENSTVÍ?

Všechny produkty Organic Series lze používat během těhotenství, s výjimkou kyselin Organic Series.

+ MOHOU SE STEJNÉ PRODUKTY BIO ŘADY Z RŮZNÝCH ŠARŽE OD SEBE LIŠIT BAREVNOU, KONZISTENTNÍ ČI VŮNÍ?

Produkty řady Organic se mohou mírně lišit barvou, konzistencí a vůní. Přírodní suroviny totiž mohou mít jiný vzorec, konzistenci nebo barvu. To však nemá žádný vliv na změnu vlastností produktů řady Organic.

+ JE TENTO PRODUKT VEGANSKÝ?

Většina produktů je veganských, kromě těch, které obsahují kyselinu laktobionovou nebo včelí vosk. Jedná se o krém s kyselinou laktobionovou (kyselina laktobionová), výživný krém (včelí vosk), cukrový scrub (včelí vosk) a solný scrub (včelí vosk).

OR111-200

Mohlo by vás také zajímat