DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

Binacil Barva na řasy a obočí světle hnědá
  • Binacil Barva na řasy a obočí světle hnědá

BINACIL světle hnědá barva na obočí a řasy

155,00 Kč
S DPH

Kvalitní německá barva na obočí a řasy BINACIL od firmy Wimpernwelle, je vhodná i pro citlivé oči, je svým složením k Vašim řasám a obočí šetrnější a při barvení řas neštípe do očí.

Pro barvení řas doporučujeme používat pouze BINACIL barvu černou a modro/černou, pro barvení obočí použijte všechny BINACIL barvy  mimo modro/černé barvy.

 

Zde je uvedena maloobchodní cena.

Pro kosmetické salony je po zaregistrování viditelná VELKOOBCHODNÍ  CENA – napište si o ní – zaregistrujte se jako kosmetička na náš e-shop.

BINACIL barvy na obočí a řasy kombinujte pouze s našimi dalšími produkty – hlavně oxidační činidlo nepoužívejte od jiné značky.

 

Počet

 BINACIL barva na obočí se nanáší a nechá působit cca 2-3 minuty.

Postup při barvení obočí barvami BINACIL:

-   Zbytky tužky na obočí a ostatních líčidel odstraňte odličovačem na oči, který nemá mastnou složku

-  Doporučujeme  obočí vyčistit fyziologickým solným roztokem BINACIL pro lepší přilnavost barvy.

Požadovaná BINACIL®barva na obočí  se rozmíchá společně s BINACIL®krémovým oxidačním činidlem na hygienickém, pro tento účel specielně vyvinutém BINACIL®mixovacím bloku.

-  Rozmíchanou BINACIL barvu obočí  nanese mixovaci tyčinkou, která je součástí balení každé barvy BINACIL, nebo válečkovitým stětečkem pravidelně a hustě od kořínků až do konečkům chloupků obočí. Doba působení: 2-3 minuty.

-   Po určeném působení barvy se veškerá BINACIL® barva stáhne plochým koncem mixovaci tyčinky, nebo vějířovým stětečkem a zbytky barvy se setřou  vatovou tyčinkou, nebo kosmetickým ubrouskem.

-   Zbytky barvy otřete vícekrát důkladně vlhkými kosmetickými tampóny. Ke konci ošetření se mohou barevné zbytky odstranit z pleti nebo víčka speciálním šetrným  BINACIL®odstraňovačem na barvu.

Složení:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Palmitic Acid, Toluene-2, 5-Diamine Sulfate, Resorcinol, p-Aminophenol, Ammonium Hydroxide, Sodium Sulfite, m-Aminophenol, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, Disodium EDTA, Sodium Benzoate

W23955
Nový produkt

Mohlo by vás také zajímat