DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

  • MezoCapillary

Advanced Anti-Redness Cocktail 35ml – dříve MEZO Capilary 35ml

0,00 Kč
S DPH

Advanced Anti-Redness Cocktail  – dříve MEZO Capilary

PROFI přípravek pro kosmetické salony – popraskané žilky

Použití pro pleť: citlivou, s cévkami, popraskané žilky

Přípravek je určen pouze pro DERMATION.

 

Moderní ingredience obsažené v Advanced Anti-Redness Cocktail zajišťují třífázový účinek produktu: zlepšují krevní oběh, svírají krevní cévy a snižují křehkost jejich stěn - a tak určují velkolepé účinky ošetření.
Díky svým neuvěřitelným schopnostem vyrovnává i obtížné stavy a odstranňuje „pavouky“ na nohou.

 

Poznámka !!! V současné době měníme značku kosmetiky

Předchozí jméno přípravku je Mezo Capilary - nové jméno Advanced Anti-Redness Cocktail. Do vyprodání zásob bude dodáván přípravek MEZO Capilary.

Kosmetičky zaškolíme, ceny uvidí pouze registrované kosmetičky

Počet

Přípravek je určen pouze pro profesionální použití. Používejte jej při aktivním ošetření DermaOrganic přístrojem DERMATION.

 

ÚČINNÉ LÁTKY

Moderní rostlinný komplex LEGACTIF® působí proti otokům a zlepšuje krevní oběh. Zabraňuje krátkému a dlouhodobému zarudnutí, skládá se ze tří rostlin: zlatokruhu, citronu a listnatce pichlavého. Goldenrod zlepšuje sílu krevních cév a snižuje jejich propustnost. Citron zabraňuje otokům a dráždění. Flavonoidy citronu, zejména naringin a hesperidin, neutralizují křehkost cév a zlepšují jejich výdrž. Listnatec pichlavý stimuluje krevní oběh. Funguje prostřednictvím adrenergního mechanismu, který reaguje na neurotransmitery podobné adrenalinům, bohaté na flavonoidy, zejména rutin a hesperidin. Rostlinný BOTANIC MIX se skládá z extraktu z červené vinné révy, ginkgo biloby a mátového čaje, spolu vyvíjejí zesilující a kontrakční účinky na stěny krevních cév. Přidání Mořského heřmánku způsobuje napětí mimické kůže a působí tak na mediátory zánětu. 

SLOŽENÍ / INCI

Aqua, glycerin, polyquaternium 37, extrakt z listů Ginkgo biloba, extrakt z listů Ilex Paraguariensis, extrakt z listů Vitis Vinifera (z hroznů), kořenový extrakt z propylenglykolu a dicaprátu, extrakt z citrusové mediky, limonum, solidago virgaurea, extrakt z citrusové mediky PPG-1 Trideceth-6, benzylalkohol, dehydrooctová kyselina, tetrasodium glutamát diacetát, benzoát sodný, sorbát draselný, fenoxyethanol, kyselina benzoová, kyselina sorbová

OR5204-35

Mohlo by vás také zajímat