DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

Sonic Brush EasyClean Organic Series

2 990,00 Kč
S DPH

Sonic Brush EasyClean Organic Series

Čistící kartáček EasyClean Organic Series  

 

+ ZDARMA OPTIMAL CLEANSING GEL

Počet

Sonic Brush EasyClean Organic Series na obličej má 7 nastavitelných úrovní intenzity, stvořených pro maximální pohodlí čištění přizpůsobených potřebám všech typů pokožky.

Kartáček je vyroben z nejkvalitnějšího měkkého silikonu, který zajišťuje snadné použití, mimořádnou hygienu a bezpečnost.

Doplňkový program CTV pro hloubkové očistění T-zóny, nebo mastné pokožky a problematické pokožky, zajistí ještě účinnější boj s nedokonalostmi. 3-zónový kartáček je vhodný pro všechny typy pleti a zajišťuje přesné a jemné čištění. Jemně odstraňuje odumřelou pokožku a jiné nečistoty, otevírá ucpané póry a současně ošetřuje pokožku, aniž by ji podráždil.

Zadní strana kartáčku je určena pro anti-aging mikromasáž, která stimuluje obnovu pokožky a zpevňuje ji. Pulzuje v oblastech, které jsou náchylné k vráskám a snižuje tím viditelnost prvních mimických linek a vrásek, zanechává pokožku zpevněnou a hladkou. Současně emitované teplo, které vydává, ohřívá kolagenová vlákna a zvyšuje absorpci účinných složek nanesených na pokožku.

Efekt: Rozloučte se s podrážděnou, odumřelou pokožkou, s ucpanými póry a znečištěnou pletí.

Uvítejte zářivou, hloubkově očištěnou, rozjasněnou a elastickou pleť.

Funkce kartáčku:  8000 mikroimpulsů za minutu;  několik stupňů rychlosti;  vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu; vodotěsný; nabíjení pomocí nabíječky USB; doba nabíjení: pouze 2 hodiny; plné nabití stačí pro 100 použití; lehký a praktický; funkce ohřevu sér

OR8008

Mohlo by vás také zajímat