DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

  • Mezo acne

Advanced Acne Control Cocktail 35ml - MEZO Acne 35ml

0,00 Kč
S DPH

Advanced Acne Control Cocktail – dříve MEZO Acne

PROFI ošetření: akné

Použití pro pleť: smíšená, mastná, aknózní

Profesionální použití při ošetření DermaOrganic DERMATION.

 

Účinek přípravku je primárně zaměřen na antibakteriální vlastnosti, urychluje hojení ran a zánětů, aniž by docházelo ke vzniku obtížně odstranitelných jizev, nebo zabarvení pleti.

Díky svému antibakteriálnímu účinku může být použit přímo pro zánět. Doporučuje se pro ošetření obličeje i těla v závislosti na umístění postižených míst.

 

 

Poznámka!!! V současné době měníme značku kosmetiky

Předchozí jméno přípravku je Mezo Acne - nové jméno Advanced Acne Control Cocktail. Do vyprodání zásob bude dodáván přípravek MEZO Acne.

Kosmetičky zaškolíme, ceny uvidí pouze registrované kosmetičky

Počet

Přípravek je určen pouze pro profesionální použití. Používejte jej při aktivním ošetření DermaOrganic přístrojem DERMATION.

 

ÚČINNÉ LÁTKY

Kombinace pečlivě vybraných ingrediencí zajišťuje vynikající vlastnosti Advanced Acne Control Cocktail. Komplex SKINWELL DFA® se skládá z bisabololu, který je extraktem z heřmánku mořského a nikotinamidu. Bisabolol má velmi silné uklidňující a protiinfekční vlastnosti. Uklidňuje podráždění kůže, chrání před zarudnutím a zánětem. Nicotinamid má protizánětlivé účinky proti akné. Působí proti zánětlivé reakci způsobené Propionibacterium Acnes, bakterií zodpovědnou za vývoj akné. Extrakt z HNĚDÝCH mořských ŘAS bohatý na isoflavony s antioxidační aktivitou stimuluje procesy obnovy buněk a zvyšuje jejich schopnost absorbovat živiny.

SLOŽENÍ / INCI

Aqua, azeloyl diglycinát draselný, niacinamid, polyquaternium 37, glycerin, extrakt Tremella Fuciformis, extrakt shiitake (Lentinus edodes), měď PCA, zinek PCA, propylenglykol dikaprylát, PPG-1 trideceth-6, benzylalkohol, dehydroacetici glutlutin 

OR5205-35

Mohlo by vás také zajímat