DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

Kyselina Glykol-Mandlová 25%, 50ml – GLICOLIC-MANDEL PEEL 25%, pH 2,5

0,00 Kč
S DPH

Kyselina Glykol-Mandlová 25%, 50ml  – GLICOLIC-MANDEL PEEL 25%, pH 2,5 

Pouze na objednání 

PROFI přípravek - pouze pro profesionální použití v kosmetických salonech - zaškolíme

+ Obnova + Regulace + Stimulace

Vhodné pro pleť: zralá, s odbarvením - pigment, unavená a mdlá

Kombinace kyseliny glykolové a kyseliny mandlové přináší skvělé a viditelné výsledky. Již po prvním ošetření se pokožka zpevní a zřetelně rozjasní. Kyselina pomáhá minimalizovat jizvy po akné, odstraňuje odumřelé a poškozené epidermální buňky, stimuluje produkci kolagenu a pomáhá snižovat vrásky. 

Počet

POUŽITÍ

Na začátku ošetřující kůry, nebo pokud je kůže příliš jemná a citlivá, použijte kyselinu s nejnižší koncentrací. Kyselina s koncentrací 25% bude postačovat, pokud je cílem ošetření pokožku osvěžit a zesvětlit.

 

Pokožku nejprve důkladně očistěte – nejlépe použijte řadu OrganicSeries, Čistící gel na obličej: OPTIMAL FACIAL CLEANSER, dál naneste Enzymatický tonik s AHA kyselinami: ENZYMATIC AHA TONER. Na takto odmaštěnou a připravenou pokožku obličeje, nebo těla, naneste pomocí štětce malé množství přípravku - kyselinu Glykol-mandlovou 25%. Začněte s méně citlivými oblastmi, jako je dolní čelist, boční tváře, brada a čelo, a dokončete aplikaci na citlivější oblasti, jako je nos, oblast očí a tváře. Nezapomeňte před použitím kyseliny pečlivě chránit rty, nosní sliznici, mateřská znaménka a bradavičky, nedávejte blízko k očím. Po aplikaci kyseliny pozorujte velmi pečlivě kožní reakce klientky a podle reakce pleti nechejte přípravek působit po dobu 1 – 5 minut. Poté přímo na kyselinu (nesmývejte) naneste neutralizátor a ponechejte jej na kůži tak dlouho, jako byla aplikována kyselina. Poté opláchněte vodou – spíše mírně vlažnou až studenou. Pokud si v doporučené době všimnete podráždění pokožky, neutralizujte produkt dříve. 

Pouze pro externí použití. Kyselinu Glykol-mandlovou 25% můžeme používat celoročně.

Ošetření s kyselinou Glykol-mandlovou doporučujeme udělat jako kůru při celkovém počtu 4-6 ošetření, minimální interval mezi ošetřeními by měl být týden, optimálně každých 10-14 dní.

ODBORNÉ PORADENSTVÍ

Pro udržení účinku ošetření doporučujeme klientce na domácí večerní péči exfoliační krém s kyselinou laktobionovou řady Organic Series: LACTOBIONIC ACID CREAM a pro denní péči hydratační krém s přírodním filtrem MOIESTURIZING CREAM SPF HIGH PROTECTION (SPF43), nebo MOISTURIZING CREAM SPF20. 

KOSMETIČKY proškolíme v používání kosmetiky OrganicSeries v salonu, info na vyžádání na e-mail 

ÚČINNÉ LÁTKY

  • Kyselina glykolová - cukrová třtina - podporuje léčbu akné, odstraňuje černé tečky, stimuluje propustnost epidermu, stimuluje výměnu buněk, působí jako antioxidant, rozjasňuje 
  • Kyselina mandlová - mandle - posiluje, zvlhčuje, tonizuje, zpevňuje, reguluje úroveň tvorby mazu 

SLOŽENÍ / INCI

Aqua, kyselina glykolová, propylenglykol, kyselina mandlová, hydroxyethylcelulóza.

 

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Emulgátory, konzervační látky a mycí prostředky jsou organického původu, nebo schváleny pro použití společností Ecocert.

Parfum - Přírodní vůně - používáme pouze přírodní vonné oleje.

 

+ MŮŽE BÝT KYSELINA GLYCOL-MANDLOVÁ POUŽÍVÁNA V TĚHOTENSTVÍ?

Kyseliny bychom během těhotenství používat neměli.

+ JAK ČASTO MŮŽETE POUŽÍVAT 25% KYSELINU GLYKOL-MANDLOVOU?

V závislosti na typu pokožky nelze jasně stanovit, jak často ji lze použít. 

+ MĚLI BYSTE NEUTRALIZÁTOR POUŽÍVAT PO KYSELINĚ VŽDY?

Použití neutralizátoru po aplikaci jakékoli kyseliny je nezbytné, aby pokožka znovu získala své přirozené pH

+ MŮŽETE POUŽÍVAT OŠETŘENÍ KYSELINY S OPARY NEBO HOREČKAMI?

Pokud máte opar nebo horečku, je lepší s aplikací kyseliny počkat. V opačném případě se může herpes rozšířit do dalších oblastí obličeje a zánět se může v těle rozšířit. Nejbezpečnější doba k užívání kyseliny je 2 týdny po infekci a po odeznění oparu.

+ MŮŽE BÝT POUŽITÍ KYSELINY V průběhu ANTIBIOTICKÉ LÉČBY?

Během léčby antibiotiky byste neměli používat kyselinu. To platí jak pro vnitřní užívání, tak i externě aplikované ošetření, např. ve formě masti na ošetřované ploše. Doba mezi ukončením užívání antibiotik a užíváním kyseliny by měla být 2 týdny.

+ MOHOU SE STEJNÉ PRODUKTY ŘADY ORGANIC Z RŮZNÝCH ŠARŽÍ LIŠIT BARVOU, KONZISTENCÍ NEBO VŮNÍ??

Výrobky Organic Series se mohou mírně lišit v barvě, konzistenci a vůni. Důvodem je skutečnost, že přírodní suroviny mohou mít odlišný vzorec, konzistenci nebo barvu. To však nemá žádný vliv na změnu vlastností produktů Organic Series.

+ JE NORMÁLNÍ, KDYŽ PŘI POUŽITÍ KYSELINY, NEBO NEUTRALIZÁTORU KŮŽE reaguje nepříjemně?

V každém případě je to možné. V závislosti na typu pokožky, její citlivosti a době aplikace kyseliny může klientka při aplikaci kyseliny a neutralizátoru pociťovat nekomfortní vjemy, jako pálení, bodání, nebo teplo.

+ JE TOTO PRODUKT VEGAN?

Většina produktů je veganská, s výjimkou produktů, které obsahují kyselinu laktobionovou nebo včelí vosk. Jedná se o krém s kyselinou laktobionovou (kyselina laktobionová), výživný krém (včelí vosk), cukrový prášek (včelí vosk) a solný prášek (včelí vosk).

 Všechny produkty OrganicSeries jsou vhodné pro VEGANY, mimo těchto 4 přípravků, které obsahují kyselinu laktobionovou (získává se z laktózy v kravském mléce),  nebo včelí vosk:

Krém s kyselinou laktobionovou: LACTOBIONIC ACID CREAM  (kyselina laktobionová)

Výživný krém koncentrát: NOURISHING CREAM CONCENTRATE  (včelí vosk)

Cukrový tělový peeling: SUGAR BODY SCRUB  (včelí vosk)

Solný tělový peeling: SEA SALT BODY SCRUB  (včelí vosk)

OR2503-50

Mohlo by vás také zajímat