DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

  • Mezo Moist

Advanced Moisturizing Cocktail 70ml - MEZO Moist 70ml

0,00 Kč
S DPH

Advanced Moisturizing Cocktail  – dříve MEZO Moist

PROFI ošetření: Silná hydratace

Použití pro pleť: všechny typy, suchá, citlivá, unavená, zašedlá

Profesionální použití při ošetření DermaOrganic DERMATION.

 

Pokročilý hydratační koktejl zadržuje velké množství vody v horních vrstvách pokožky pro intenzivní hydrataci. Řídí stupeň hydratace na buněčné úrovni a průtok vody v tkáních. Ovlivňuje vázání a zadržování vlhkosti v pokožce. Přidání přírodních účinných látek poskytuje uklidňující účinek, zklidňuje podráždění a záněty kůže.

 

Poznámka !!! V současné době měníme značku kosmetiky

Předchozí jméno přípravku je Mezo Moist - nové jméno Advanced Moisturizing Cocktail. Do vyprodání zásob bude dodáván přípravek MEZO Moist.

Kosmetičky zaškolíme, ceny uvidí pouze registrované kosmetičky

Počet

Přípravek je určen pouze pro profesionální použití. Používejte jej při aktivním ošetření DermaOrganic přístrojem DERMATION.

 

ÚČINNÉ LÁTKY

Inovativní, zvlhčující receptura DERMAFLUX®, která obsahuje močovinu, aminokyseliny z kvasinek, trehalózy, inositolu, taurinu a betainu. Řídí stupeň vlhkosti na buněčné úrovni a průtok vody ve tkáních. Ovlivňuje vázání vody a udržuje vlhkost v pokožce. Rostlinný BOTANICKÝ MIX sestávající z extraktu aloe vera, lnu a bavlny  dokonale hydratuje a chrání pokožku. Má antioxidační vlastnosti, obsahuje velkou dávku vitamínů C a B a minerálních solí. Přidání MOŘSKÉHO HEŘMÁNKU poskytuje protizánětlivý účinek. Relaxuje, uvolňuje mimické napětí obličeje. Pomáhá při průměrných dermatitidách, působí na spouštěče zánětů kůže, zklidňuje a zmírňuje.

SLOŽENÍ / INCI

Aqua, betain, trehalóza, glycerin, polyquaternium-37, propylenglykol dikaprylát / dikaprát, extrakt z listů aloe Barbadensis, extrakt ze semen Linum Usitatissimum, extrakt ze semen Gossypium Herbaceum, extrakt z trojlaurospermum maritima, PPG-1, dehydroacetát, alkohol Diacetát glutetát tetrasodný, benzoát sodný, sorbát draselný

OR5203-70

Mohlo by vás také zajímat