DOPRAVA ZDARMA při            objednávce nad 2800 Kč

Osobní odběr Praha 9 - Vysočany možný po předchozí domluvě na tel.724 318 818

 

U nás můžete platit kartou.

 

KOLAGEN centrum

www.alexina.cz

Kontakty

KOLAGEN centrum s.r.o.
Podvinný mlýn 1418/2, 190 00  Praha 9 - Vysočany, nedaleko od Divadla Gong
Česká Republika

Zavolejte nám:
+420 724 318 818

obchod@alenastikova.cz

Značky kosmetiky

Prodáváme kosmetiku značek:

Logo kosmetiky Wellu Larens

Advanced Revital Cocktail 35ml – dříve MEZO Vital 35ml

0,00 Kč
S DPH

Advanced Revital Cocktail  – dříve MEZO Vital

PROFI přípravek pro kosmetické salony

Použití pro pleť: zralou, dehydrovanou – suchou, povadlou, s vráskami, anti-aging

Přípravek je určen pouze pro profesionální použití při ošetření Derma.

Koktejl Advanced Revital Cocktail pro pokročilá ošetření díky pečlivě vybraným inovativním složkám poskytuje dlouhodobé účinky proti stárnutí a pozvednutí. Kromě toho použité sloučeniny udržují velké množství vody v hydrofilních oblastech stratum corneum, což způsobuje významnou elasticitu pokožky.

 

Poznámka !!! V současné době měníme značku kosmetiky

Předchozí jméno přípravku je Mezo Vital - nové jméno Advanced Revital Cocktail. Do vyprodání zásob bude dodáván přípravek MEZO Vital.

Kosmetičky zaškolíme, ceny uvidí pouze registrované kosmetičky

Počet

Přípravek je určen pouze pro profesionální použití. Používejte jej při aktivním ošetření DermaOrganic přístrojem DERMATION.

Advanced Revital Coctail poskytuje dlouhodobé účinky proti stárnutí, vyhlazení vrásek už ve spodní části pleti, pozvednutí povislých partií, produkci kolagenu a zlepšení hydratace. Obnovuje pevnost pokožky, vylepšuje ovál obličeje jeho remodelací, zajišťuje dokonalý vzhled pokožky a také zlepšuje vazbu pokožky a epidermálních struktur, stará se o hlubokou vlhkost pokožky, která způsobuje její jasné vyhlazení, zpevnění a napětí.

ÚČINNÉ LÁTKY

MATRIXYL® - meristematické buňky z červené rýže a gardénie, komplex hydratačních látek a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové. MATRIXYL® je lipopeptid palmopoyl-lysyl-dioxymethionyl-lysin: bez kyslíku, vykazuje dlouhodobý účinek proti stárnutí, vynikající v boji proti vráskám. Jeho působení je založeno na aktivaci syntézy 6 hlavních složek kožní matrice a kožní epidermální křižovatky, vyhlazení vrásek zevnitř obnovením pokožky. Zlepšují produkci kolagenu, zvyšují syntézu dermatopontinu a zvyšují pružnost pokožky.

NÍZKO MOLEKULÁRNÍ KYSELINA HYALURONOVÁ váže vodu v hlubších vrstvách epidermis, má vlastnosti proti vráskám. 

RIBOXYL je čistá ribóza, získaná biotechnologií z kukuřice. Urychluje regeneraci buněčné energie indukcí rychlejší syntézy ATP, která poskytuje optimální podmínky pro kožní buňky pro boj se známkami stárnutí a pro zahájení jakýchkoli opravných procesů.

SLOŽENÍ / INCI

Aqua, glycerin, polyquaternium 37, betain, trehalóza, propylenglykol dikaprylát / dikaprát, Gardenia Jasminoides Meristem buněčná kultura, ektoin, ribóza, hyaluronát sodný, palmitoyl-oligopeptid, palmitoyl-tetrapeptid-7, butylenglykol, karbomer, polykarbonát, karbomer -1 Trideceth-6, benzylalkohol, kyselina dehydrooctová, diacetát glutamátu tetrasodného

OR5202-35

Mohlo by vás také zajímat